دسر آلوئه ورا
مواد لازم :
شير يك و نيم پيمانه
خامه 300 گرم
كمپوت آلوئهورا يك قوطي
پودرژلاتين يك و نيم قاشق غذاخوري
آب كمپوت 1/3پيمانه
شكر هفت قاشق سوپخوري
طرز تهيه:
خامه 300 گرم
كمپوت آلوئهورا يك قوطي
پودرژلاتين يك و نيم قاشق غذاخوري
آب كمپوت 1/3پيمانه
شكر هفت قاشق سوپخوري
طرز تهيه:
ابتدا ژلاتين را روي آب كمپوت ميپاشيم و روي بخار آب (بن ماري) ميگذاريم تا مايع شفاف شود.
شير را گرم و با ژلاتين مخلوط ميكنيم.خامه و شكر را با همزن، كمي ميزنيم، سپس شير را كه از حرارت افتاده به آن اضافه ميكنيم.
حال نوبت اين است كه «آلوئهورا»را به مواد اضافه كرده، خوب هم زده و در قالب مورد نظر بريزيم. سپس مايه را در يخچال به مدت هفت
شير را گرم و با ژلاتين مخلوط ميكنيم.خامه و شكر را با همزن، كمي ميزنيم، سپس شير را كه از حرارت افتاده به آن اضافه ميكنيم.
حال نوبت اين است كه «آلوئهورا»را به مواد اضافه كرده، خوب هم زده و در قالب مورد نظر بريزيم. سپس مايه را در يخچال به مدت هفت
تا هشت ساعت قرار داده و در ظرف مورد نظر بر ميگردانيم. در پايان با شربت يا كمپوت دلخواه آن را تزيين ميكنيم.
گروه تخصصی دکتر آلوئه ورا