.
دکترآلوئه‌ورا - بزرگترین مرجع تخصصی آلوئه ورا در ایران **** تهیه و توزیع مواد اولیه و مشاوره در امر تولید انواع نوشیدنی،کمپوت،محصولات دارویی،آرایشی و بهداشتی***مشاوره تخصصی کاشت،نگهداری،فرآوری و رژیم غذایی در جهت افزایش راندمان***دکتر آلوئه ورا،پل ارتباطی تولیدکنندگان،فروشندگان،صنعتگران،مشاورین و محققین در صنعت آلوئه ورا

دسر آلوئه ورا

 
 
مواد لازم :
 
    شير يك و نيم پيمانه
    خامه 300 گرم
    كمپوت آلوئه‌ورا يك قوطي
    پودرژلاتين يك و نيم قاشق غذاخوري
    آب كمپوت 1/3پيمانه
    شكر هفت قاشق سوپخوري
 
 
طرز تهيه:

ابتدا ژلاتين را روي آب كمپوت مي‌پاشيم و روي بخار آب (بن ماري) مي‌گذاريم تا مايع شفاف شود.
شير را گرم و با ژلاتين مخلوط مي‌كنيم.خامه و شكر را با همزن، كمي مي‌زنيم، سپس شير را كه از حرارت افتاده به آن اضافه مي‌كنيم.
حال نوبت اين است كه «آلوئه‌ورا»را به مواد اضافه كرده، خوب هم زده و در قالب مورد نظر بريزيم. سپس مايه را در يخچال به مدت هفت
تا هشت ساعت قرار داده و در ظرف مورد نظر بر مي‌گردانيم. در پايان با شربت يا كمپوت‌ دلخواه آن را تزيين مي‌كنيم.
 
 
گروه تخصصی دکتر آلوئه ورا