.
دکترآلوئه‌ورا - بزرگترین مرجع تخصصی آلوئه ورا در ایران **** تهیه و توزیع مواد اولیه و مشاوره در امر تولید انواع نوشیدنی،کمپوت،محصولات دارویی،آرایشی و بهداشتی***مشاوره تخصصی کاشت،نگهداری،فرآوری و رژیم غذایی در جهت افزایش راندمان***دکتر آلوئه ورا،پل ارتباطی تولیدکنندگان،فروشندگان،صنعتگران،مشاورین و محققین در صنعت آلوئه ورا

مربای آلوئه ورا



مواد لازم:

 آلوئه ورا تازه پوست گرفته و خردشده  یک کیلوگرم
 شکر  یک کیلوگرم
 آب   ۷۰۰ گرم
 اسانس آلوئه ورا  ۲ قطره
 آبلیموی تازه   یک قاشق غذاخوری
 

روش تهیه:

۱ – آلوئه ورا را پوست بگیرید و ژل‌های وسط آن را بیرون بیاورید زیر آب سرد خوب بشوئید سپس به صورت حبه‌ای خرد کنید.
۲ – آلوئه ورا خرد شده را به مدت ۲ ساعت داخل فریزر بگذارید.
۳ – بعد از اینکه آلوئه ورا را از داخل فریزر بیرون آوردید آنها را درون ظرف ریخته و ۲۰۰ گرم از شکر را روی آنها بریزید. سپس اجازه دهید ترکیب شکر و آلوئه ورا به مدت ۲ تا ۳ ساعت در دمای محیط قرار بگیرد.
۴ – ترکیب شکر و آلوئه ورا را روی حرارت بالا قرار‌دهید تا جوش بیاید. بعد از اینکه به جوش آمد به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه و البته با در بسته اجازه دهید با حرارت سوزنی به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه دیگر بجوشد.
۵ – ۸۰۰ گرم باقیمانده از شکر را در این مرحله داخل ظرف ریخته و ۷۰۰ گرم آب را هم اضافه کنید. با قاشق چوبی مرتب هم بزنید تا شکر کاملا در آب حل شود.
۶ – سپس ترکیب آب و شکر را روی حرارت بگذارید تا زمانی که به نقطه جوش برسد.
۷ – هنگام جوشیدن کف شکر سطح آب می‌آید که باید آنها را با یک قاشق بردارید.
۸ – حرارت گاز را ملایم کنید و اجازه دهید به مدت یک ساعت همین‌طور بجوشد.
۹ – وقتی که ترکیب کمی غلیظ شد آلوئه ورا و شکری را که قبلا پخته‌‌اید روی شربت بریزید و بگذارید حدود ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم بجوشد، آبلیمو را هم اضافه کنید.
۱۰ – مربای شما آماده است فقط اجازه دهید که کاملا خنک شود و بعد اسانس آلوئه ورا را به آن اضافه کنید.

اگر نتوانستید اسانس آلوئه ورا پیدا کنید می‌توانید وانیل را جایگزین آن کنید.
گروه تخصصی دکتر آلوئه ورا